Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MINT A MEGGYDominál a szájfestés, amelynek színe meggypiros. Telt az ajak, mint maga a gyümölcs, erősen hangsúlyos a száj, emiatt a szem alárendelt szerepet kap – ezért a natúr árnyalat.

Make-up:
Kontúrceruzával körberajzoljuk az ajkat, középtől kiindulva a szájsarkakig. Néhány ferde vonallal az ajkat besatírozzuk, ez jó alapot ad a rúzsnak, teltebb lesz a színe. Ecsettel felvisszük a fényes rúzst, s a csillogóbb hatás kedvéért szájfénnyel is átkenjük.

 

HAMVAS ŐSZIBARACK
    


Étvágygerjesztő és hamvas. A világos bőrűek és szőkék színe. Különösen ajánlott fiatal nőknek. Barackszínt használjunk a szemhéjra és a szájfestéshez is.

Make-up:
Korrektorral alapozzuk a szemhéjat, hogy utána jól megtapadjon a szemhéjpor. A szemfestést mindig a legvilágosabb színnel kezdjük. A szemöldök alá bézst teszünk, a mélyítő vonalba barnás-barackos-pirosas szín kerül.
Szinte „drámaivá” alakítható a tekintet, ha a szemet fekete kontúrceruzával rajzoljuk körbe, sőt a felső szempillák tövébe fekete tusvonalat is húzunk. A szempillát göndörítés után fekete spirállal átkeféljük.
Az arc árnyékolása: barackos arcpirosítóval. A szájra korall-barack színű rúzst festünk.

 

FRISS, AKÁR A SZŐLŐ
    


A szőlő természet adta színei a világos mentazöldtől az azúrkékig terjednek. A harmatos szőlőszemen megcsillanó fényt a smink irizáló selyemporral utánozza. Szőkéknek, északi típusúaknak ajánlható. Különlegessége: a zöld és kék színek harmóniája.

Make-up:
Alapozás és korrektor használata után meghúzzuk a mélyítő vonalat. A szemöldök alá a bőrhöz hasonló szemhéjpúder kerül. A belső szemzugba halványzöld színt viszünk fel, a külső szemzug irányába kéket és sötétebb zöldet. Összesatírozzuk, a mozgópontra irizáló szemhéjfestéket hintünk.
Fekete kontúrral hangsúlyozzuk a szem formáját, fekete szempillaspirállal átkeféljük a saját pillákat, majd csipesszel felhelyezzük a pillák tövébe a soros műszempillát. A műszempillát fésüljük össze a sajátunkkal.

 

ÉDES CSOKOLÁDÉ
    


Az oly édes csoki ihlette az energikus, temperamentumos nő sminkjét. Jellemző az erős tónusok festése a szemhéjon, a száj szexisen fénylik, a dús, ívelt szempillák erotikus hatásúak.

Make-up:
A barnával átfestett szemöldök alá bézs szín kerül. A mélyítő vonalat mélybarna árnyékolóval húzzuk ki. A szemhéjon gondosan eldolgozzuk a színeket, átmenetesen a világosbarnától a csokibarnáig, a belső szemzugtól kifelé sötétítve. A legsötétebb terület a járomcsont és a külső szemzug alkotta háromszög. A glamúros tündöklést a csillámpor adja. A szemhéjra – a mozgóponttól egészen a szemöldök alsó vonaláig – felhintve megnagyítja a szemet. Még alkalmibb a megjelenés műszempillával. Az ajak nedvesen csillogó látványát a lazacszínű szájfény adja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.