Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egyenes formájú rúzs agresszivitást, a rózsaszínű gyengédséget és nőiességet, a narancsszínű érzékiséget sugall. Aki viszont rosszul álló szint erőltet magára, másmilyennek szeretne mutatkozni.Játsszunk! Vedd elő a rúzsod, és vesd össze a következő tízzel. Melyikre hasonlít leginkább?


1. A sodródó

A rúzs lekerekített vége gyengédségre és romantikára utal. Ha sötétpiros is, akkor feltételezhető, hogy tulajdonosa tele van erővel, önkontrollja rendszerint kiválóan működik. Sajnos, az események könnyen magukkal sodorják, képes a hátrányára változni.


2. Az elégedett

A rúzs formája itt nem különösebben érdekes. A metál rózsaszín azt jelenti, hogy gazdája nem igazán visszafogott, nagyon is elégedett önmagával, már-már önző. Ez a kozmetikum olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megszerezze mindazt, amire csak vágyik. A szín tökéletesen illik személyiségéhez.


3. A szikrázó

A szabálytalan forma egy sípra emlékeztet, követi az ajkak formáját. Azt bizonyítja, hogy nagyon aktív és erős egyéniség használja. Amennyiben a rúzs szilvaszínű, használója azt szeretné, ha nagy-nagy nyugalom áradna belőle.


4. A vakmerő

A rúzs lapos, széle határozott ív. Ha finom bézs színű, laza szerkezetű és selymes puhaságú - használója olykor önbizalomhiányban szenved. Bár fölöttébb határozottnak is tudja mutatni magát, amikor el akar érni valamit. Végső következtetés: a hölgy mégiscsak vakmerő.


5. A befolyásolható

Ez a rúzs egy roppant bátor, de könnyen befolyásolható nőé. Aki tudja, hogy sokat várnak tőle, ezért nagyon figyel mások véleményére. Barnás árnyalattal: a rúzs nőiességről tanúskodik, ám a személyiségtől nem idegen a befelé fordulás.


6. A játékos

Akinek a természet szép, rózsaszín ajkakat adott, az soha nem használná el ennyire a rúzsát, hisz nincs is rá szüksége. Aki viszont ennyire elkoptatja a fukszia színű rudacskát, az borzalmasan kapaszkodik ábrándjaiba - általában színpad nélkül is játszik, akár egy színésznő.


7. A hivalkodó

Tiszta forma. Használója nem tulajdonít a rúzsnak túlzott jelentőséget - kivéve, ha erős a színe. Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy szeretné magára vonni a figyelmet, meg akarja hódítani az egész világot, még ha ez ellenkezik is valódi énjével.


8. A bizakodó

A rudacska szépen rajzolt, követi a rúzs eredeti formáját. Használója bizakodó természetű - főleg, ha a rúzs sötétebb árnyalatú. Úgy képzeli, csaknem tökéletes, az életet olyannak fogadja el, amilyen, mindig talál indítékot arra, hogy (egyedül és helyesen) cselekedjen.


9. A kockáztató

A kihegyezett forma meleg, nyitott, közvetlen, elég energikus természetre vall. Ez a rúzs egy nagyon kreatív, őszinte nőé, aki nem fél semmitől, akitől nem idegenek a szerencsejátékok, és nem áll távol a kockáztatás.


10. A szuper

A bordó, furcsán domborodó rúzs intenzív személyiségről árulkodik. Az illetőnek fontos a jól végzett munka öröme. Íme a tökéletes nő, aki titokzatos kicsit, de minden körülmények között tovább él lelkében a remény.

A rúzs tehát több mint egyszerű szájfesték. Ráadásul egy nem is elég belőle. Játssz velünk és nyerd meg a nyár legszebb, legtrendibb színű rúzsait

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.