Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Véletlen sztriptíz

 

A barátnőm össze akart hozni egy osztálytársával. Lázasan készülődtünk a nagy találkozásra, és hogy tényleg a legjobb formámat hozhassam, a barátnőm kölcsön adott egy pánt nélküli felsőt. A póló egy kicsit nagy volt rám, de mivel szexi volt és tetszett a színe, úgy döntöttem, hogy felveszem. Amikor viszont meg akartam mutatni magam benne a srácnak, bekövetkezett a katasztrófa: ahogy levettem a pulcsimat, a póló lecsúszott, és kivillant az egyik cicim. Borzasztó ciki volt! Szerencsére ez a kis malőr nem ijesztette el a fiút, de ezt a furcsa randit azóta is emlegeti.

 

                                                         Egy  lány

______________________________________________

 

A titokszoba

 

Tavaly nyári táborban voltam a barátnőimmel. Faházban laktunk, amiben több kétágyas szoba volt. Első este nagyon jól éreztük magunkat négyesben: egész este beszélgettünk, rengeteget röhögtünk, kibeszéltük a fiúkat, no meg persze a tanárokat. Lefekvés után is folytattuk: átkiabáltunk egymásnak mindenfélét, többek között mindenki elmesélte élete legnagyobb pasis beégését. Mindez hajnalig tartott... Másnap reggelinél odajött hozzánk a kedvenc tanárunk, és azt mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólunk... Később kiderült, hogy a mellettünk lévő szoba a tanároké volt... Majdnem elsüllyedtünk szégyenünkben.

                          Egy beégett csaj, 15

______________________________________________

 

Őrült piknik

 

Az egyik hétvégén nagyon szép idő volt, és a barátommal piknikezni mentünk a Margitszigetre. Minden nagyon jó volt: feküdtünk a földön, néztük a gyünyörű kék egyet és beszélgettünk. Egyszer csak hirtelen egy hatalmas dongó repült az arcomra. Annyira megijedtem, hogy felpattantam, és elkezdtem körbe-körbe rohangálni. Úgy éreztem hogy a dongó beleragadt a hajamba. Elkezdtem rázni a fejemet, mint egy őrült - vagy mint aki éppen egy vad rockkoncerten tombol. Közben sikítoztam, így tutira mindenki minket nézett. Kb. 15 percbe telt, mire a párom letudott csitítani. Szegény, szerintem ott jött rá, hogy egy igazi hisztérika vagyok!  :)

Zita, 16

______________________________________________

 

Pukikirály

 

Nemrég elmentünk a pasimmal és két laza haverjával moziba. Előtte bablevest ettem, és borzalmasan jött belőlem a bélgáz, de próbáltam visszatartani... Aztán már nem bírtam, és kijött az óriási PUKI! A fiúk szájából kiesett a kukorica, és egymásra nézve hülye fejet vágtak. Köhögtek, röhögtek és végül ,az orrukat fogták be - egyrészt a szag, másrészt a röhögés hangos zaja miatt. É nagyon zavarban voltam, és hirtelen ki akartam menni, de a kólámat véletlenül a mellettem ülő nézőre öntöttem, aki ijedtében viítozni kezdett... Már csak ez kellett mindenki engem bámult. A fiúk már dőltek a röhögéstől. Másnap a suliban mindenki megtudta, és azóta is "pukicsászárnak" hívnak.

Anonim, 16

___________________________________________________

 

 

További ciki sztorik

 

 

 

 

Riadó a vécén

 

Annak ellenére, hogy a múlt vasárnapot átalhattam volna, korán, már 7-kor felébredtem, mert vécére kellett mennem. Nálunk ebben az időben még mindenki ágyban van, nem zártam magamra az ajtót. Amit viszont nem tudtam: a bátyám haverja nálunk aludt. Épp, amikor a vécépapírért nyúltam volna, kinyílt az ajtó - és ott állt előttem a bátyám leghelyesebb barátja. A nagy ijedtségtől nem tudtam megszólalni, de mást sem csinálni. Ami viszont még cikisebbé tette az egészet, hogy később, reggeli közben bénán vigyorgott rám. Legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben. Miért pont ez a srác látott meg, hogy intézem a dolgomat??? Olyan ciki!

 

 

 

 

 Lehallgatási akció


Az iskolai színjátszó csoportunkkal éppen egy darabot próbáltunk az iskolai ünnepélyre. A szünetben a legjobb barátnőmmel bohóckodni kezdtünk a mikrofonnal. Belerikácsoltunk, és különböző hangokat adtunk ki. Amikor hirtelen belépett a terembe a tesitanár, aki amúgy nagyon tetszik nekem, azonnal abbahagytuk a viháncolást. Hát nem szexis?", áradoztam. De válasz helyett csak vigyorgott rám a barátnőm. Amikor ránéztem a tanárra, máris tudtam, miért: a mikrofon bekapcsolva maradt, és ő mindent hallott! Legszívesebben ott estem volna össze holtan !!!

 Dugó volt


Megint elaludtam. Amilyen gyorsan csak tudtam, felhúztam az új farmeremet - nagyon trendi, a hátulján van a cipzárja. Annak ellenére, hogy anyu kocsival vitt suliba, nem értem be pontosan. Laci, az osztály leghülyébb pasija is késésben volt. Amikor együtt beléptünk a terembe, a tanár természetesen magyarázatot várt a késésre. Izgatottan dadogtam: Egyszerűen nem tudtunk gyorsabban beérni. Dugó volt..." Először nagy csend lett, aztán az egész osztály hangos nevetésben tört ki. Ebben a pillanatban vettem észre, hogy milyen kétértelmű is a magyarázatom, ráadásul a farmerem cipzárja hátul teljesen le volt csúszva, így látni lehetett a bugyimat. Logikus, hogy mindenki arra gondolt, suli előtt lezavartunk egy gyors numerát Lacival...

Popsipacsi


A bátyámmal folyton egymás fenekére csapunk - de csak poénból. Amikor a múltkor megláttam a suliban, odasettenkedtem mögé, és adtam neki egy seggrepacsit. Gyorsan el akartam tűnni, nehogy vissza tudja adni, de már meg is fordult. Akkor ért a meglepetés: nem a bátyám volt az, akit letámadtam, hanem az a helyes srác a párhuzamos osztályból. Azóta már nem csak a bátyám kezére kell odafigyelnem!

Foltos törpe


Egy fárasztó nap után nem sajnáltam magamtól egy zuhanyt. Utána kerestem egy krémet, de találtam egy üvegnyi önbarnítót. Mivel túlságosan sápadtnak találtam magam, tetőtől talpig alaposan bekentem magam a cuccal. Totál kimerülve a napi fáradalmaktól, elmentem aludni. Persze másnap reggel elaludtam. Szélsebesen felhúztam egy pólót és egy szuper rövid szoknyát, és rohantam a suliba, melynek bejáratánál már várt rám a barátom. Mikor rámosolyogtam, ő elkezdett hangosan nevetni, és csak ennyit kérdezett: Rosszul sültél le, mi?" Szörnyülködve fedeztem fel, hogy mindenhol hatalmas sötét foltok vannak a bőrömön. Nyilvánvalóan nem jól kentem magamra az önbarnítót. Uáááá! Az volt életem legcikisebb napja a suliban!

Meztelen tények


Egy forró nyári napon meglátogattam az unokatesómat. Karolina azt javasolta, menjünk el a közeli folyóhoz. Mivel nem volt nálam fürdőruha, az egyik bikinijét vettem fel. Amikor már jól összefröcsköltük egymást vízzel, az unokatesóm azt mondta, radírozzuk le egymást folyami iszappal. Miért is ne?", gondoltam magamban. Hiszen rajtunk kívül nem volt ott senki. Mivel Kari bikinije eléggé ki volt nyúlva, mindenhol belefolyt az iszap. Gyorsan kiugrottam a bugyiból, hogy lemossam magamról a barna sarat. Hirtelen egy hang szólalt meg a hátam mögül: Te mindig ilyen szabad gondolkodású vagy?" A francba, elfelejtettem, hogy Kari haverjai is le fognak jönni! Legszívesebben a vízbe fojtottam volna magam - és azokat a lökött srácokat is!

 Száguldás a pályán


Tavaly az osztályommal egy hétre elutaztunk síelni a hegyekbe. Még teljesen kezdő voltam, így sajnos nem kerülhettem a profik közé, ahol a kiszemeltem, Félix volt. Amikor pár nappal később a nagy sípálya bébi részén megtettük az első lecsúszási próbálkozásainkat, és egy igazi nagy pálya előtt álltunk," az izgalomtól vécére kellett mennem. Mivel a közelben nem volt menedékház, nehéz szívvel és a sílécekkel a lábamon egy, a felvonóhoz közel lévő fenyőfa mögé guggoltam. Nem volt egyszerű megőrizni az egyensúlyomat. Amikor kész voltam, és fel akartam húzni a nadrágomat, megtörtént: a síléceim lassan elindultak lefelé. Már nem tudtam megkapaszkodni ' a fenyő ágaiban. A lécek egyre gyorsabban siklottak alattam. Csupasz fenékkel száguldottam lefelé a pályán. És mintha ez nem lett volna elég szörnyű, ebben a pillanatban elszáguldottam Félix és egy csapat osztálytársam mellett is. Félix hatalmasat nevetett a látványon, amit nyújtottam, és azt kiabálta nekem: Hé, Szilvi, te vagy ma a pálya ördöge!" Legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben. De ehelyett teljes sebességgel nekirohantam egy hófalnak, végigvágódtam rajta, és már csak azon gondolkodtam, mivel érdemeltem ki ezt.A pótbugyi


Van egy furcsa szokásom, este mindig a bugyimmal együtt veszem le a farmeremet. Ennyit elöljáróban. Ezen a reggelen elaludtam, és mindent gyorsan kellett elintéznem. Felvettem egy tiszta bugyit, és beleugrottam az előző napi farmerbe, ami még a székem támláján lógott, aztán rohantam a suliba. Hittanórán egyszer csak észrevettem egy nagy dudort a combomon. Előrehajoltam, és alulról felnyúltam a nadrágom szárába. Amit ott találtam, attól kivert a víz: a tegnapi bugyim volt az. A tanárom észrevette, hogy épp nem a témával foglalkozom. Odajött hozzám, és megkérdezte: Mi van a kezedben?" Az ijedtségtől a bugyi kirepült a kezemből, és nagy ívben egyenesen a tanári asztalra repült! Az egész osztály dőlt a nevetéstől. Még a tanárom is mosolygott, és gúnyosan megkérdezte: Mindig hordasz magaddal pótbugyit ?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

demike37@hotmail.com

(dddDj Diaddd, 2010.05.24 09:22)

Hát ezek nagyon jók!!!!!!!!!! ☺☺☺☺☺☺☺

szlovakia

(kingus, 2009.12.02 20:08)

hát ezek igen jo torténetek:)